XV. Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozó

  2018. július 1-8. Kecskemét | 1- 8th July 2018 Hungary

15th Future of Europe International Children and Youth Meeting
  • Európai Civil Díjjal kitüntetett szervezet - Brüsszel, 2006.
  • Kiváló minősítésű művészeti fesztivál

gabor dijatadoA legmagasabb Európai Uniós kitüntetést, az "Európai Polgár Díjat" ítélte oda az Európai Parlament a Farkas Gábornak, egyesületünk elnökének.

 

Az Európai Polgár Díjat azért hozták létre, hogy a kitüntetettek európai értékeket szolgáló példaértékű tevékenységét és annak jó hírét európai szinten elismerjék. Ezzel is lehetőséget teremtve arra, hogy a tagországok tanuljanak egymástól, a jó példák pedig kontinens-szerte terjedjenek. A komoly elismerést jelentő díjat a Csiperó barátai közül 2008-ban megkapta a neerpelti Európai Ifjúsági Zenei Fesztivál és a Duna Televízió, 2010-ben Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, és Smaranda Enache, a marosvásárhelyi Pro Europa Liga társelnöke, emberjogi aktivista. Brüsszelben 2013. október 16-án az Európai Parlament épületében Martin Schultz úrtól, az Európai Parlament elnöke adta át a díjat Farkas Gábornak és Nyistor Ilonának, a pusztinai Magyar Ház vezetőjének az Európai Polgár Díjat.

Támogatók/Sponsors

  • tamogatok.jpg
  • tamogatok2.jpg
  • tamogatok3.jpg

Európa Jövője Egyesület
6000 Kecskemét,
Kápolna u. 24., Pf. 312.
Tel./Fax: +36 76/484-010
Üzenetküldés:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

NKA logo 2012-01 kont

Az oldal fejlesztését a Nemzeti Kulturális Alap támogatta

 

Kérjük, amennyiben lehetőségei engedik adója 1%-ának felajánlásával vagy egyéb adománnyal támogassa egyesületünk munkáját:
Európa Jövője Egyesület
Adószám: 19045827-1-03
Köszönjük!